,

Met onze geschiedenis

8.0020.00

Dit item is beschikbaar vanaf oktober 22, 2024.

Assistent-professor Clara is ontzettend gedreven. Ze wil al sinds haar veertiende geschiedenisles geven en heeft daar alles aan gedaan – zelfs de liefde van haar leven heeft ze ervoor opgegeven. En het is de moeite waard gebleken, want ze heeft een goede functie bij een universiteit en dit jaar is ze eindelijk in de running voor een vaste aanstelling.

Als Theodore voor het herfstsemester een gasthoogleraarschap komt doen, wordt Clara teruggeworpen in het verleden. Ze heeft Teddy al tien jaar niet meer gezien of gesproken. Nu hij hier is, wordt ze herinnerd aan hun gedeelde geschiedenis van kampeertripjes naar de Blue Ridge Mountains, waar ze beduimelde boeken en gebrande cd’s ruilde met deze stille, donkerharige jongen – en verliefd op hem werd.

Die jongen was haar beste vriend, maar de hoogleraar geschiedenis die hij nu is, is een vreemde. Totdat ze avonden samenwerken aan een project en brainstormen in een bar, en Clara beseft dat ze weleens helemaal opnieuw voor hem zou kunnen vallen. Met hun geschiedenis weet ze dat de kans groot is dat hij geen interesse heeft. Maar de geschiedenis herhaalt zich niet altijd, en dat is zij ook zeker niet van plan te laten gebeuren.

Boeksoort

Paperback, E-book

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Met onze geschiedenis” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *