, , ,

Boekenbox dark romance

75.00

Maar liefst drie ijzersterke dark romances in een prachtige uitvoering in één boekenbox. Dit wil je niet missen!

Deze box bevat de boeken Lupercalia van Julia James, Schaduwspel van Hannah Hill en Schijnheilig van Kyra Mind. Alle drie de boeken krijgen een fantastische dark cover die heel mooi op elkaar aansluiten, evenals de sprayed edges die speciaal hiervoor ontworpen zijn. Echt juweeltjes voor in je boekenkast! Ook ontvang je onder meer drie boekenleggers, drie artprints en een waanzinnige selectie goodies die passen bij de boeken.

𝑳𝒖𝒑𝒆𝒓𝒄𝒂𝒍𝒊𝒂
Julia James komt met 𝘓𝘶𝘱𝘦𝘳𝘤𝘢𝘭𝘪𝘢, waarin een eeuwenoude lugubere traditie springlevend is in een klein Italiaans dorpje… en crime-vlogger Maddie belandt er middenin. Wanneer zij afreist naar Villaggio del Notturno, weet ze nog niet half wat haar te wachten staat. Ze komt in een wereld terecht vol bloed, zweet en tranen… en de vraag is of ze er ooit nog uit weet te ontsnappen.

𝑺𝒄𝒉𝒂𝒅𝒖𝒘𝒔𝒑𝒆𝒍
Van Hannah Hill zit in de box het boek 𝘚𝘤𝘩𝘢𝘥𝘶𝘸𝘴𝘱𝘦𝘭, waarin een stalker Amy’s leven beheerst. Ze weet niet wie hij is of waarom hij doet wat hij doet, maar of ze wil of niet, daar gaat ze snel achter komen. Wanneer ze denkt dat haar situatie niet erger kan worden, blijkt het nog maar het begin te zijn en is het niet alleen haar leven dat in een rollercoaster belandt, maar ook haar hart en alles waarvan ze dacht zeker te zijn.

𝑺𝒄𝒉𝒊𝒋𝒏𝒉𝒆𝒊𝒍𝒊𝒈
Tot slot 𝘚𝘤𝘩𝘪𝘫𝘯𝘩𝘦𝘪𝘭𝘪𝘨 van Kyra Mind. In dit boek wordt een kleine gemeenschap opgeschrikt wanneer Lisa, de zeventienjarige dochter van de dominee, plots van de aardbodem verdwijnt. Iedereen denkt dat ze dood is, totdat ze acht jaar later bewusteloos en hoogzwanger op straat wordt gevonden in het dorp waar ze is opgegroeid. In het ziekenhuis wordt ze herenigd met haar ouders en dan blijkt dat ze zich de afgelopen acht jaar niet kan herinneren. Maar dan meldt Samuel zich, een man die beweert dat hij al jaren met Lisa getrouwd is en iemand die een bekende is binnen het gezin… maar niet op een positieve manier.

De dark romance-boekenbox wordt begin februari 2025 verzonden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boekenbox dark romance” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *